Több, mint 45000 rákos beteg vallja, ez az ital valóban segített rajta

Hirdetés

A híres bolgár táplálkozásszakértő, Hrist Mermersky szerint a rákos betegségek pusztító ereje feledésbe merülhet, ha az emberek kihasználják a természetbe fellelhető gyógyító erőt. Nézzünk csak szét mennyi gyógynövény, gyógyító erővel rendelkező zöldség és gyümölcs vesz körbe.

Ha az alábbi keveréket alkalmazzuk rendszeresen, akkor megelőzhetjük a rákos betegségek kialakulását.

Hozzávalók:

 

  • 12 cikk fokhagyma
  • 1 kg méz
  • 15 biocitrom
  • 400 gramm búzacsíra
  • 400 gramm dióbél

Elkészítés:

 

1.Az első, és legfontosabb lépés, hogy készítsük elő a búzát. Tegyük a zöld búzát egy vízzel félig megtöltött üvegedénybe, majd hagyjuk állni 24 órán keresztül. 12 óra elteltével öntsük le a vizet róla, és cseréljük frissre. 24 óra múlva öntsük le a vizet, és használjuk a zöldbúzát.

2.Tisztítsuk meg a fokhagymát, zúzzuk össze. Keverjük el az apróra vágott dióbéllel, és a búzacsirával. Majd adjuk hozzá a citromlevet, és a mézet. Keverjük jól össze, míg egy homogén masszát kapunk.

3.Tegyük a keveréket befőttes üvegekbe, és hagyjuk egy éjszakán át a hűtőben állni.

4.Fogyasszunk 2 evőkanálnyit naponta háromszor a keverékből.

A keverék összeállítója szerint nagyon hatásos, hiszen megakadályozza a rákos rejtek szaporodását, és serkenti az egészséges sejtek regenerációját.

Számos más betegsége esetében is alkalmazhatjuk, mivel nagyon hatással van az immunrendszer egészségére.

tudasfaja.com

Facebook Comments Box

Ajánlott cikkek