13 kilót fogyni mindössze 15 nap alatt? Messze nem lehetetlen. Íme, egy igazán egyedülálló diéta!

Hirdetés

Ideje lefogyni a strandszezonra. Ez egyáltalán nem olyan nehéz, mindössze az étkezési szokásunkon kell változtatni. Amikor az ember ez evés előtt gondolkodik, ez egyértelmű jele annak, hogy egy magasabb tudatossági szinten áll, hiszen az ember nem állat, hogy bármit gondolkodás nélkül bekapjon, majd pedig azonnal ezt megbánja.

Minél egészségesebb ételeket fogyasztunk, annál egészségesebbek leszünk mind testileg, mind lelkileg. A pszichológusok is kimutatták, hogy sokkal magabiztosabbak azok, akik már pár kilót leadtak, mint azok, akik mindig fejcsóválva, elégedetlenül és álmodozva álldogálnak a tükör előtt, de semmit se tesznek azért, hogy fogyjanak.

A következő diétát azért is ajánljuk különösen a figyelmedbe, mert rendkívül hatékony. A diéta alapja, hogy majdnem teljesen megtiltja a szénhidrátbevitelt, de mégis egyensúlyban tartja a szervezetet. Egy ilyen diéta különösen azok számára hasznos, akik emésztési problémákkal küzdenek, illetve elégedetlenek a bőrük állapotával.

Mindössze két hét alatt nem csak fogysz, de sokkal egészségesebbnek nézel majd ki és emellett energikusabbnak érzed majd magad. Ami talán a legmeglepőbb az egészben, az az, hogy mindezt úgy teheted, hogy közben minden nap finomságokat eszel.

Tojás-diéta

Hétfő:

 • Reggelire: egy narancs (lehet grapefruit, barack, ananász és hasonló gyümölcsök, egy a fontos: semmiképpen se banán!), 2 keksz (teljes kiőrlésű lisztből, vagy gabonából), tea vagy kávé, szigorúan cukor nélkül!
 • Ebédre: egy narancs, 1 főtt tojás, joghurt vagy kefir.
 • Vacsorára: két főtt tojás, 2 paradicsom, 500 gramm zöldségsaláta (lehet helyette csak uborka), 2 keksz.

Mint az láthatod te is, a diéta leglaktatóbb étkezése a vacsora, így nem kell korgó gyomorral aludni menned. Ami minden diétánál egy elengedhetetlen dolog, és itt is az: rengeteg folyadékot kell inni a diéta során. Emellett a sót teljesen ki kell zárni a felhasználható élelmiszerek köréből, helyette használhatsz egyéb fűszereket, például borsot, köményt salátákhoz, halas-, húsételekhez és zöldségekhez.

Kedd:

 • Reggelire: hasonlóakat és hasonlóan, mint hétfőn.
 • Ebédre: egy narancs, egy főtt tojás, joghurt vagy kefir, kettő keksz.
 • Vacsorára: 120 gramm hús (legjobb, ha marha vagy borjú), egy paradicsom, egy keksz.

Szerda:

 • Reggelire: hasonlóakat és hasonlóan, mint hétfőn.
 • Ebédre: egy narancs, egy főtt tojás, joghurt vagy kefir, zöldségsaláta.
 • Vacsorára: 120 gramm hús, egy narancs, egy keksz teával vagy kávéval.

Csütörtök:

 • Reggelire: hasonlóakat és hasonlóan, mint hétfőn.
 • Ebédre: 120 gramm nem túl nagy zsírtartalmú sajt, vagy túró, egy paradicsom, egy keksz
 • Vacsorára: 120 gramm hús, kettő paradicsom, egy alma, egy keksz

Péntek:

 • Reggelire: hasonlóakat és hasonlóan, mint hétfőn.
 • Ebédre: 200 gramm hal, egy darab párolt paradicsom, egy keksz.
 • Vacsorára: 500 gramm főtt vagy párolt zöldség (sárgarépa, vöröshagyma, káposzta, burgonya, babfélék), egy főtt tojás, egy paradicsom.

Meglepetés! A hétvégén úgy és azt ehetsz, amit általában szoktál. A legfontosabbak a következők: tilos alkoholos italt fogyasztani, kerülni kell a tartósítószereket tartalmazó termékeket és a sót. Ezzel a módszerrel 15 nap alatt jelentősen leadhatsz a felesleges kilókból, mindezt úgy, hogy nem minden nap kell diétáznod, a hétvége így igazi ünnep lesz! Hát nem csodás?

Ez a közel szénhidrátmentes diéta az esetek jelentős többségében valóban szemmel láthatóan jó eredménnyel jár. Amennyiben a mérlegre állva az mára kívánt értéket mutatja, hetente egyszer (például hétfőn) azért érdemes az alábbi menüt követni, hogy nehogy visszatérjenek a leadott kilók!

 • Reggelire: kettő pohár víz citrom levével.
 • Ebédre: egy főtt tojás, egy kelsz, egy paradicsom, egy alma.
 • Vacsorára: egy főtt tojás, egy keksz és egy paradicsom.

Ez az egyszerű, de hatékony diéta valóságos megváltás lesz azok számára, akik régóta álmodoznak arról, hogy hogyan is szabadulhatnának meg a felesleges kilóktól. Ez a diéta 100%-ban hatékony, ha valaki betartja a fentebb megfogalmazott pontokat; így 10-13 kilogramm leadása mindössze két hét alatt valóban nem ámítás, hanem a valóság. Oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ismerőseiddel is, együtt még diétázni is szórakoztatóbb és egyszerűbb!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

 

 

 

Facebook Comments Box

Ajánlott cikkek