Első gyermekét hozta világra a nő, aki már huszonkét éve élt együtt férjével.

A Massachusettsben élő, negyvenhét éves Judy Brown szörnyű alhasi fájdalmakra panaszkodott, mikor a kórházba érkezett. Az orvosok viszonylag hamar megállapították, mi okozza a fájdalmat; közölték Judy-val, hogy hamarosan szülni fog.

Alig egy órával később Judy és férje, akivel a nő már huszonkét éve együtt élt, meglehetős meglepetéssel, ám annál nagyobb örömmel fogadták a nyolc fontot nyomó, átváltva 3629 grammos kislányt. A most született baba a pár első közös gyermeke.

Judy azt mondta, hogy bár maga is észrevette, mikor nőni kezdett a hasa, ezt egyszerűen betudta a menopauza hatásának. Az újdonsült kismama az ABC News-nak azt nyilatkozta, igazán félelmetes volt azzal a tudattal a kórházba menni, hogy valami szörnyűség történik vele éppen. Nagyon nehéz volt egyben megérteni azt is, hogy valójában terhes, és perceken belül szülni fog.

Az újszülött kislány végül a Carolyn Rose nevet kapta, a pár pedig mindkét nagymamától kölcsönzött néhány babaruhát, és olyan tárgyakat, melyekre szintén szükség volt – például mózeskosarat és gyermekülést is.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: eloben.hu

 

Facebook Comments Box