Sokunknak okoz problémát a száraz a láb és kirepedezett bőr. Ha Te is ezzel a problémával küzdesz, akkor mindenképpen olvasd el ezt a cikket – mert ebben a megoldásról olvashatsz. A tippet pedig egy háziasszonytól kaptuk!

Talán nem mindenki tudja azt, hogy az ápolt láb nemcsak azért fontos, mert esztétikus is.

Sokan járnak pedikűröshöz, vagy pedig rengeteg krémet próbálnak ki azért, hogy megszabaduljanak a megvastagodott bőrrétegtől. Mindez nagyon hasznos és biztos, hogy kellemes is de sajnos hosszú távon nem igazán nyújt megoldást.

Ezért egy nagyon egyszerű Wikihow módszert szeretnénk bemutatni. Ha ezt a módszert használod, már soha többé nem kell pedikűröshöz járnod. S a hozzávalók valószínűleg már a szekrényedben lapulnak!

Ezekre lesz szükséged:

  • Kb. 1 liter tej
  • 3 evőkanál sütőpor
  • Egy vödör vagy nagyobb tál lábáztatáshoz

Ezt kell tenned:

Melegítsd meg a tejet és öntsd bele a tálba.

Ezek után öntsd bele a sütőport és lassan kevergesd a tejet. Addig keverd, amíg a sütőpor el nem olvad a tejben, mielőtt bele tennéd a lábad, ellenőrizd a tejet. Ne legyen túlságosan meleg.

Most tedd bele a lábad és pihent 10 percig, semmit nem kell csinálnod!

Majd vedd ki a lábad a tejből és langyos vízzel öblítsd le. Töröld őket szárazra. Azt javasoljuk, hogy ezt egy héten egyszer ismételd meg és a lábaid frissek a bőröd pedig egészséges és puha marad!

Ezt a család többi tagjával is megcsinálhatod, mindenkinek legyen egy saját tálja – nem kell sok pénzt költeni és mégis egy jót pihenhetsz a családtagokkal együtt.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani az ismerőseiddel a Facebookon!

Forrás

Facebook Comments Box