A Kos jegyűek:

A Hold kellemes fényszögben lesz az Uránusszal július 12-én, kicsit talán enged bepillantani a jövőbe is. Alkalmad nyílik valami komoly,  új dolgot felépíteni valakivel. Ez lehet a kedvesed, egy jó barátod, egy befolyásos pártfogód, akivel akár augusztus végén már indíthatod is a közös munkát, ami az anyagi alapokat akár évekre is biztosíthatja a számodra. Szeptember 3-án a Merkúr együtt fog állni a Marssal, elszánttá tesz, és sok nyereséget hozhat.

Ha Bika vagy:

Álomszép órákat élhetsz meg a partnerkapcsolatodban július 6-án. A Nap kellemes fényszögben kapcsolódik majd a Neptunuszhoz, és hódítani fogsz! A Merkúr és a Vénusz kedvező kapcsolata rád is átragad. Kevés szóval, nagy magabiztossággal nagyon meggyőző tudsz lenni. Szeptember 9-én nagyszerű képességeid bontakozhatnak ki, komoly hatással lehetsz másokra. Vonzani fogod az embereket, könnyen meggyőzöl mindenkit, és ezzel elérheted azt, amiről mindig is álmodtál.

Ikreknek:

Július 7-e a te napod lesz! A Merkúr és a Vénusz nagyon jól kapcsolódnak egymáshoz, és varázslatos kisugárzást adnak. Megnyerhetsz magadnak fontos embereket, és ez pénzt hoz a számládra. Augusztus 11-én a Nap és a Jupiter kellemes kapcsolata majdnem mindent lehetővé tesz neked. Nyerhetsz a szerencsejátékon, kaphatsz óriási értékű ajándékot, részese lehetsz egy örökségnek, vagy nagy szerelembe is eshetsz. Ami most kezdődik, az szeptember 13. körül komolyra fordulhat. A Vénusz és a Szaturnusz trigonba kerülnek egymással, ami páratlan érzését adja a közelségnek és a stabilitásnak a kapcsolatodban.

Ha a Rák jegyében születtél:

Július 31-én 17 óra 40 perckor a Vénusz belép a jegyedbe. Most valóban megélheted a családi boldogság egészen nagy pillanatát, jól kibeszélgethetitek magatokat, és nagyon közel kerülhettek egymáshoz. Ez a boldog érzés elmélyül augusztus 12-én, amikor a Vénusz trigonba kerül a Neptunusszal. Most lelkileg is megérinthetitek egymást, minden szó nélkül. Szeptember 22-én a Merkúr trigonban lesz a Plútóval, és ez mágikus kisugárzást ad neked. Most te döntesz a munkahelyeden, és vezető pozícióba kerülhetsz!

Ha Oroszlán vagy:

Július 18-án érvényesítheted nagyszerű művészi tehetséged. A Vénusz kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez, páratlan szerencsés pillanatokat hozhat az életedbe. Pénzt és sok elismerést is hozhat a munkádban. Akár vezető pozícióba is kerülhetsz, ezt augusztus közepén meg is szilárdíthatod. A Mars kellemesen kapcsolódik Jupiterhez, tartja  a létrát a karrieredhez. Bátor és optimista lehetsz, elérheted az álmaidat. Szeptember 15. körül, a Vénusz-Jupiter kellemes fényszögének hatásáraz utolsó ellenfeleidet is le tudod győzni.

A Szűz :

Július 4-én a Hold kellemes fényszögben lesz a Plútóval, hatalmi pozíciót kölcsönöz a munkádban, és ezt ragyogóan ki tudod teljesíteni augusztus 23-án. A Hold és a Vénusz kellemes kapcsolatban van egymással, és különleges esélyekhez juttat. Kövesd az érzéseid, ne hagyd, hogy bármit is bebeszéljenek neked. E közben talán egy szívet is megnyerhetsz, aki hű barátod lesz. Szeptember 28-án a Hold kellemes kapcsolatban lesz a Vénusszal, nagyszerű lehetőséged nyílik a pénzkeresetre.

Ha  Mérleg vagy:

A Jupiter a Mérleg jegyében áll, a szerencse „kibérelte” a jegyed. Július 14-én a Merkúr kellemes fényszögben lesz a Jupiterrel, egy felismerésre juttat, ami tartósan fellendíti az anyagi helyzeted. Ez kerül érvényre augusztus 30. körüli is – ekkor a Jupiter és a Hold szeretnivaló, vidám természeted még jobban kihangsúlyozza, ami meghódítja az embereket, és meggyőzi őket a terveid helyességéről.

Skorpióknak:

Nem panaszkodhatsz ezen a pazar nyáron a mély, bensőséges, boldog pillanatok hiányára.  A Hold és a Plútó jó fényszöge augusztus 23-án igazán kivételesen szerencsés helyezeteket teremthet az életedben! Mély közelség alakul ki közted és egy ismerősöd között, ez lehet szerelem, de őszinte barátság is – az illető szeptember 22-én, egy másik kivételes helyzetben hathatósan támogatni fog!

Nyilasok:

A Vénusz kellemes fényszögben áll a Jupiterrel július 18-án, és varázslatos kisugárzást ad. Ezzel meghódíthatsz egy embert, akihez már hosszú ideje vonzódsz. Tudnod kel, hogy ebből mi lesz… A Nap kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz augusztus 13-án – ez tartós szerelmi boldogságot jelez!  A Mars szeptember 2-án kellemes fényszögben lesz az Uránusszal. Nagyon szenvedélyes lesz ez az időszak, a vad, a heves érzelmek ideje.

Bak jegynek:

Nagyon kiegyensúlyozott leszel, nyugodt, elégedett is lehet magaddal, és a világgal. Használd ki július 3-án a tökéletes egyensúly állapotát, amit a Nap és a Hold kellemes fényszöge ajándékoz. Most a családi összetartás boldogságát élvezheted, szeretnek, csodálnak és hallgatnak rád. Ha talán még maradtak volna régi, negatív érzelmeid, augusztus 27-én a Hold kellemes fényszögben lesz a Neptunusszal, lehetőséget nyújt arra, hogy békét teremts a környezetedben. Élvezni fogod majd szeptember 9-én a Nap és a Plútó kedvező kapcsolatát, ennek hatása alatt sikerül még jobban összekovácsolódnotok.

 Vízöntőknek:
 Július 24-én a Merkúr kellemes fényszögben kapcsolódik az Uránuszhoz. Nagyszerű ötleteké ad, ami sok mindent teljesen meg tud változtatni az életedben. Egy szerencsés véletlen folytán összetalálkozhatsz olyan emberekkel, akik támogatnak, ami augusztus 21-én végleges áttöréséhez vezethet – ez nagyon sok pénzt hozhat. Szeptember 18-án kiépítheted a sikereidet. A Vénusz kellemes fényszögbe kerül az Uránusszal, ekkor senki sem tud neked ellenállni.

Halak:

Zseniális üzleti érzékkel rendelkezel. Július 6-án a Nap kellemes fényszögben lesz a Neptunusszal, szilárd belső bizonyosságot ad, ötleteidet pénzre tudod váltani. Augusztus 9-én a Hold és a Vénusz kellemes fényszögben találkozik egymással, ezáltal még sikeresebb lehetsz. A szerencsés pillanat fontos találkozást jelez egy emberrel, aki értékeli majd a rendkívüli tehetséged, de csak szeptember 14-én fogod felismerni a nagyszerű lehetőséget, ami üzletet hoz  – ekkor a Hold találkozik jó fényszögben a Marssal.

www.nemethagi.com

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Comments Box