Nem kell hinned a tenyérjóslásban ahhoz, hogy a következő módszert kipróbáld! A szívvonalak segítségével ugyanis pontos jellemzést kaphatsz személyiségedről, ebben pedig fontos szerepe van a két tenyéren lévő szívvonalak egymáshoz viszonyított elhelyezkedéséről.

Ha összeteszed a két tenyeredet, láthatod, hogy a bal és a jobb tenyereden lévő szívvonalak egymás felett vagy pontosan egy vonalban helyezkednek-e el. Ha ez utóbbi igaz rád, különleges tulajdonságokkal rendelkezel!

A szívvonal az ujjakhoz legközelebb elhelyezkedő, ívelt vonal, mely mindkét tenyéren igen határozottan fut végig. Ha megtaláltad, tedd egymás mellé a két tenyered és vizsgáld meg, mit látsz!

1. Ha a két szívvonal egyforma magasságban helyezkedik el

Ha a jobb és a bal tenyeredet egymáshoz téve a két szívvonal megszakítás nélküli vonalat alkot, igazán különleges embernek mondhatod magad. A lelked tiszta, kedves vagy és közvetlen, aki megismer, visszanyeri hitét az emberi jóságban. Igen jól tudod kezelni a többi embert, azonnal megérzed, ha valakinek segítségre van szüksége és nem is tétlenkedsz. Egyik legfőbb jellemződ a végtelen empátia, ezért is tapasztalhatod, hogy barátaid hozzád fordulnak, ha tanácsot szeretnének kérni vagy bajba kerültek.

Szerelemben rendkívül odaadó vagy, amit a számodra ideális társ igen nagyra is értékel. A változásoktól azonban visszariadsz, nehezen fogadod el őket. Pedig nincs miért félned tőlük, mert ilyen fantasztikus személyiséggel csak jó dolgok várhatnak rád!

2. Ha a jobb tenyéren lévő szívvonal van feljebb

Korodnál érettebb vagy, aki nagyon szeret idősebb emberek társaságában lenni. Nálad nem kirívó, hogy akár évtizedekkel idősebb párt választasz magadnak. A tradíciókkal szembe mész, szereted az átlagostól eltérő dolgokat. Szerelemben a maximumot nyújtod, előtérben vannak nálad az érzelmek és szeretteidért bármire képes vagy. Ugyanakkor lélekben nagyon is szabad vagy és fittyet hánysz arra, hogy életmódodról másoknak mi a véleménye.

3. Ha a bal tenyéren lévő szívvonal van feljebb

Képes vagy a számodra fontos dolgokért a végsőkig harcolni és különösen igaz ez a szerelemben. Önmagadért mindenáron kiállsz, ezért időnként agresszívvé válhat a viselkedésed. Ha úgy gondolod, valami téged megillet, azt tűzön-vízen át megszerzed, senkit és semmit nem kímélve. Független vagy, aki méltóságát sosem áldozná fel azzal, hogy könyörög bármiért. Megjelenésed szempontjából igen vonzó jelenség vagy, szépségeddel sokakat elbűvölsz.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

 

Facebook Comments Box