Vannak olyan emberek, akik bizony sokszor kiverik a biztosítékot, állandóan valami baj van körülöttük, és úgy tűnik, mintha direkt keresnék a zűrös helyzeteket.Ők az úgynevezett bajkeverők, és soha senki kedvéért nem hajlandóak megváltozni.

“A jó lányok a Mennybe mennek, a rosszak pedig oda, ahová valók”-tartja a mondás. Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan nők, akik csak a bajt hozzák magukkal egy kapcsolatba, és képesek a férfi egész életét is káosszá változtatni.

A csillagok állása szerint ez a legzűrösebb csillagjegy, aki soha nem javul meg, és ráadásul nagyon bosszúálló tud lenni, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretné. Aki került már közelebbi kapcsolatban ezzel a csillagjeggyel, tudja, hogy igazán nehéz kijönni vele.

Állandóan a saját igazát harsogja, nem képes beismerni, ha tévedett, és mindig az övé kell legyen az utolsó szó. Mindig vitában áll valakivel, és direkt keresi a zűrös helyzeteket, hogy most aztán végre jól megmondhatja a magáét.

Nagyon magas elvárásai vannak, állandóan változik a hangulata, és a véleménye is gyakran kiszámíthatatlan. Saját érdekeit a legvégsőkig képes védeni. Nagyon sok ellensége van, nehéz vele jóban lenni, és együttműködni.

Sokan félnek tőle, hiszen agresszív, csúnyán beszél, lobbanékony, ezért nem is nagyon keresik a társaságát. Sokat szenved érzelmileg, állandóan elégedetlen, és az élet legtöbb dolgához negatív a hozzáállása.

Rájöttél, hogy melyik ez a csillagjegy? Ha van Skorpió csillagjegyű hölgy ismerősöd, akkor biztosan nem volt nehéz kitalálni, hogy róla is szólt a fenti elemzés.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: tudasfaja.com

Facebook Comments Box