EZ A RECEPT NEMCSAK FOGYASZT, DE SZÉPÍTI A BŐRT, ELTÜNTETI A CELLULITISZT, ELHALVÁNYÍTJA A STRIÁKAT IS.A FOGYÁS LEGJOBB KIEGÉSZÍTŐJE A TESTTEKERCSELÉS, DE NEM MINDEGY, MILYEN HATÓANYAGOT HASZNÁLSZ. A LEGJOBB ÉS LEGOLCSÓBB EZ AZ ALMAECETES TRÜKK.

AZ ALMAECET NEM CSUPÁN AZ ÉLELMISZER IPARBAN HASZNÁLATOS, HANEM AZ UTÓBBI ÉVEKBEN EGYRE NÉPSZERŰBB A SZÉPSÉGÁPOLÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGY TERÉN IS. AZ EGYIK LEGKIVÁLÓBB TERMÉSZETES MÉREGTELENÍTŐ, AMI TISZTÍTJA A VASTAGBELET, JAVÍTJA AZ EMÉSZTÉSI FUNKCIÓKAT, SERKENTI A VÉRKERINGÉST ÉS LÚGOSÍTJA A BELEKET IS.

“Az első naptól kezdve észrevettem a változásokat. Három egymást követő napon alkalmaztam, ennyi idő alatt a hasam és a derekam környéke hatalmas változásokon ment keresztül. A bőröm feszesebb lett, a zsírpárnák pedig hirtelen eltűntek. Az egyik barátomtól hallottam erről a módszerről, amiben először kételkedtem, de ma már én ajánlom mindenkinek! Három nap alatt közel 6 cm-t karcsúsodtam!”

Hozzávalók:

  • almaecet
  • vastag géz vagy fásli
  • folpack
  • alga kivonatos krém

Használata:

Keverjünk össze 2 evőkanál krémmel 1 evőkanál almaecetet, majd egyenletes rétegben vigyük fel a fogyasztani kívánt testrészre. Tekerjük körbe a ruhával majd a fóliával. Hagyjuk így egész éjszakára, reggel mossuk le.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Comments Box