A torma sokat segíthet szervezetünknek a gyors lefolyású méregtelenítésben, és egyes betegségek gyógyulási folyamatos is felgyorsíthatja.

A népi orvoslást sokan nem fogadják el, módszereit megmosolyogtatónak tartják, pedig gyógyító hatásai évszázadok óta beválnak. Napjainkban is sok ember alapoz a hagyományos gyógymódokra, melyeknek egyik állandó alapanyaga a torma, ami kiváló a szervezet méregtelenítésére.

Jó azonban tudni, hogy a gyógynövények használata által kívánt hatásra többet kell várni, és türelemmel kell fordulni a gyógymód felé.

Az egészségtelen táplálkozás miatt szervezetünk számos toxikus anyaggal telítődik, így időről-időre nem árt tisztítókúrát tartani.

Méregtelenítő recept:

Ehhez szükségünk van egy közel 10 centiméteres tormára, amit miután jól megmostunk, egy finom reszelővel megreszelünk. Adjunk hozzá három szelet almát, egy kanál mézet és egy deciliter házi bort, majd keverjük jól össze az alapanyagokat.

Az így kapott massza közepes sűrűségű lesz, amit lehetőleg reggel, éhgyomorra fogyasszunk. A mennyiség két napra elegendő, így ha folytatni akarjuk, készítsünk újabb adagot, ám 7 nap után tartsunk szünetet, majd újrakezdhetjük a kúrát, ha szükségét érezzük.

Ha a szervezetet rendszeresen méregtelenítjük, a betegségek kialakulásának kockázatát minimálisra csökkentjük.

Forrás: joportal.hu

Facebook Comments Box