Ahhoz, hogy elkészítsük ezt a kiváló természetes készítményt, csak három összetevőre van szükségünk: fokhagymára, mézre és almaecetre. Ez a kombináció felveszi a harcot több betegséggel is, fogyasztható asztma, arthritisz, magas vérnyomás, meddőség, impotencia eseténi is.

Ennek a csodaszernek a hatására ellenállóbb lesz a szervezet, és csökken a koleszterinszint. Sokan kipróbálták már, két heti kúra után már jelentős változás volt érzékelhető mindegyikőjük esetében és mindez ennek a három összetevőnek köszönhető, amelyek nagyon fontosak az emberi szervezet számára.

A fokhagymás, mézes, almaecetes italnak nincs mellékhatása és azoknak a személyeknek is javallott, akik szeretnék megelőzni a betegségek kialakulását. Ha ezt az elixírt naponta fogyasztjátok, ellenállóbb lesz a szervezeteteket a betegségekkel szemben.

Mire lesz szükségetek:

  • 1 bögre alma ecetre,
  • 1 bögre mézre,
  • 10 gerezd fokhagymára.

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a fokhagymát, majd keverjük össze a mézzel és az almaecettel, tegyük egy befőttesüvegbe jól lezárva érleljük 10 napig hűtőszekrényben.

Adagolás:

Étkezés előtt 2 kanállal fogyasszunk belőle, naponta. Vízbe vagy teába is beletehetjük, miután bevettük az elixírt 15 percig ne együnk semmit. Az eredmény nem marad el, már 5 nap elteltével érezni fogjuk a javulást, több energiánk lesz, a fejfájósaknak enyhülnek a panaszaik, jobb lesz az emésztésünk és a közérzetünk is.

Ez a kúra azoknak a személyeknek is javallott akik vérszegények, akik alvás zavarokkal küszködnek és akiknek a szervezete le van gyengülve. Próbáljátok ki ezt a csodaszert, a téli hónapokban is érdemes fogyasztani, hogy a szervezet ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.

Megjegyzés: a cikk tájékoztató jellegű, a helyes diagnózis és a megfelelő kezelés megállapításáért forduljatok szakorvoshoz!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Comments Box