Érdekes, Növény

A nőiesség tesztje! A virág, amit választasz sok mindent elárul a személyiségedről

Hirdetés

loading...

Nincs olyan nő, aki ne szeretné a virágokat. Miért van az, hogy egy hölgynek nem minden virág tetszik? Ez bizony nem véletlen. A kedvenc virág kiválasztása a női személyiségtől függ, ezért ma elhoztunk nektek egy olyan tesztet, amely sok mindent megmutat egy hölgy személyiségéről.

Nézzétek meg a fotón látható virágokat, majd válasszátok ki azt amelyik a legjobban tetszik és olvassátok el a hozzá tartozó leírást. Ha valaki két virágot választ az azt jelenti, hogy a személyisége két fajta női energiát rejt magában.

1-es virág

A nőiességed sugárzod, ezért felhívod magadra az emberek figyelmét, bárhol megjelensz mindig könnyen ismerkedsz. A férfiak nyíltan csodálnak, a nők pedig irigyek rád, de téged ez nem zavar. Te ismered az értékeidet és van egy zártabb ismeretségi köröd, ezeknek az embereknek a véleménye számít. Nehezen nyerik el a bizalmadat, de ha ez valakinek sikerül, akkor azért az emberért bármit képes vagy megtenni.

2-es virág

A szépséged és a romantikus kisugárzásod az, amivel minden férfit leveszel a lábáról. Szereted, ha udvarolnak neked, szívesen fogadod az ajándékokat vagy bármilyen apró meglepetést. Őszinte vagy és kedves, a nők keresik a barátságodat. Erős vagy, mindig tudod mit akarsz és el is éred azt.

3-as virág

Sok féle képességed van, amelyekből nehéz kiválasztani a legfontosabbat. Becsületes, őszinte és egyszerű ember vagy, segítesz másokon, ha bajban vannak. A magabiztosságod a javadra válik. Hiszel abban, hogy mindig csak jobb lehet ezért az életben felmerülő akadályokat is könnyebben átvészeled. Ilyen nővel szeretne minden férfi házasságot kötni, mert okos, hűséges és szerény vagy.

loading...

4-es virág

Optimista és energikus vagy, szinte ragyogsz, a mosolyod bármelyik férfit elkápráztatja.
Elbűvölöd a férfiakat, de ritkán engedsz közel magadhoz valakit. Senki sem tudja mennyit sír éjszaka az aki nevetve éli az életet. Ez a mondás rád illik. Akinek sikerül köz elkerülnie hozzád, az biztos lehet benne, hogy elnyerte a tiszteled.

5-ös virág

Te már a gyerekkorodban is ismerted a szépséget, amikor anyukád sétálni vitt mindenki megcsodált. Jó emberismerő vagy, ezért sokan kérnek tőled tanácsot. A férfiak szinte ragadnak rád, de te a hatodik érzékednek köszönhetően ezer közül is felismered azt a férfit, aki a számodra a legalkalmasabb.

6-os virág

Te egy nem megszokott nő vagy, mert a jég és a tűz kombinációja megtalálható benned. Ha ridegnek és nyugodtnak tűnsz, akkor is forr benned a szenvedély, az a férfi aki felfedezi ezt benned boldog lesz és téged is boldoggá tesz. Egy férfit szeretsz amely irigylésre méltó, ha mégis fellobban benned a tűz más iránt, akkor hamar helyére teszed a dolgokat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Comments