Mindig keressük és megosztjuk a legjobb tippeket az olcsó növényápoláshoz. Ezúttal azt a 3 módszert mutatjuk be, hogyan használhatja a fokhagymát a növényeken idén nyáron, hogy megőrizze egészségüket.

Mert a vegyszerek nem tesznek jót a környezetnek

Ha úgy döntött, hogy növényeket termeszt, azzal nemcsak a kültér díszítése, hanem a környezet javítása is a célja.

Ha jobban belegondol, nincs értelme rendszeresen vegyszereket használni kedves zöld barátai növekedésének fokozására, hiszen ez a gyakorlat káros a bolygóra nézve.

Hosszú távon ezek a vegyszerek szennyezik a vizet és az ökoszisztémát, valamint megváltoztatják a talaj minőségét.

Nem lenne tehát jobb, ha a természetes gyógymódokhoz és műtrágyákhoz fordulna? Ma megmutatjuk, hogyan használhatja a fokhagymát a növényeken 3 különböző módon.

Ez egy környezetbarát trágya, amelyre zöld növényei támaszkodhatnak, hogy ragyogjanak és egészségesek maradjanak. Ráadásul a fokhagyma szinte semmibe sem kerül, szóval miért ne próbálná ki?

Íme a fokhagyma növényeken való felhasználásának 3 módja, amelyet még mindig mindenki figyelmen kívül hagy

Mindegy, hogy az ételízesítő porított vagy gerezdekben van, a textúra nem számít. A fokhagyma a kártevő rovarok és a csigák első számú ellensége, amelyek az új szezon nem szívesen látott vendégei.

Védje növényei leveleit úgy, hogy egyszerűen szórja be a port azokra a területekre, ahol e kártevők jelenlétét észleli.

A másik módja, hogy a fokhagymát a növényeken használjuk, az egy folyékony oldat készítése. Ezt permetezze rá az összes olyan területre, amelyet a rossz rovarok érintenek.

Végül pedig a folyékony fokhagymával megvédheti zöld barátait a külső agresszióktól, például a klímaváltozástól. Ez egy jó trágya a dísznövények számára.

Facebook Comments Box