A nők nagyon érzékenyek a szemöldökükre, hiszen közvetlenül a szemük felett van, így a férfiak egyértelműen oda is koncentrálnak, amikor egy női arcot megnéznek. Azonban a legtöbb nő egész életében rosszul csinálja a szemöldökét, és így teljesen meg változnak a vonásai.

Nézzük meg a fő problémákat, és azok megoldásait ! A legtöbb nő nem jó helyen kezdi el a ritkítást. Fogj egy szemöldökcsipeszt, állítsd az orrod mellé a képen látható módon, és ahol a csipesz véget ér onnantól kezd a szemöldököd kiszedését.

Jelöld be a végpontot szintén egy szemöldök csipesszel.

Alul legyen vastagabb, és felfelé ritkuljon

A két szemöldök között az arc formájától függetlenül maximum 1,5 hüvelyujjnyi terület lehet.

Ha le szeretnéd ellenőrizni magad, hogy jól dolgoztál-e és nem maradt ki valami, akkor a legjobb módszer, ha elkezdesz grimaszolni, szemöldököt vonogatni, és közben figyeled az íves szemöldököd. Ha hibáztál, akkor az itt jelentkezni fog, és remélhetőleg korrigálható is lesz..

Természetesen fontos tisztában lenni azzal is, hogy mi az, ami nekünk jól áll, és a formából illetve a szálak mennyiségéből mit lehet kihozni. Én személy szerint a szemöldök belső kétharmad részén nem is ajánlom a szemöldök formájának megbontását, és a felső ívet is meg kell hagyni az eredeti formájában.

Nagy divat a színezés, vagy manapság a világosítás is, de ne kezdjünk neki az otthoni kisérletezgetésnek, bízzuk kozmetikusra a dolgot! Ha saját magunk szeretnénk egy-egy alkalomra színezni, inkább a matt szemhéj port vagy ceruzát ajánlom, amivel biztos nem okozhatunk maradandó károkat, de egy árnyalattal mindig használjunk világosabbat a szemöldökünk színénél. Ha igazán tökéletes végeredményt szeretnénk, használjunk szemöldök zselét ami szépen elrendezi a kósza szálakat is.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: buzzblog.eu

 

 

 

 

Facebook Comments Box